fbpx

Gezichtsverzorging als beauty cadeau

December komt er aan en dat betekent feestdagen en dus veel cadeaus! Maar wat als je “alles” al hebt en niet iets onzinnigs wilt vragen? De perfecte oplossing is het krijgen van een beauty cadeau. De verzorgingsproducten zullen je extra laten stralen na de drukke feestdagen in dit koude weer!

Er is tegenwoordig erg veel keuze op het gebied van beauty cadeaus. Er zijn veel gifts van verschillende merken die worden aangeboden in variërende prijsklassen. Jammer genoeg zijn de goedkope cadeaus vaak ook van mindere kwaliteit en zullen deze geen positief effect hebben op de huid. Een cadeau van Selvert Thermal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijzen. Ook zijn de producten een must-have voor de huid en zul je na 1 keer aanbrengen gelijk verschil merken. De huid zal door een beauty cadeau zachter aanvoelen en er ook jonger uitzien.

Beauty cadeau giftboxen

Voor de feestdagen of voor een verjaardag heeft Selvert het ideale beauty cadeau. Speciaal voor de maand december is er het beauty cadeau “Selvert Thermal Beauty Surprise Program”. Dit is een advent kalender waarbij er elke dag een ander mini beautyproduct achter een vakje zit. Verzorg uw huid dus optimaal gedurende de maand december met deze kalender. Dit beauty cadeau is heel leuk en origineel om te geven en te krijgen. De advent kalender bevat onder andere ook producten van de luxueuze goudbehandeling.

Een ander beauty cadeau wat erg geschikt is voor de feestdagen is de Selvert Thermal cracker, beschikbaar in twee varianten. De eerste is de “Selvert Thermal Daily Beauty Cracker”. Deze cracker bevat producten van de Daily Beauty lijn en is geschikt voor de normale huid. De tweede cracker is de “Selvert Thermal L’esprit Dermatologique Cracker”. Deze bevat producten van de L’esprit Dermatologique lijn en is geschikt voor de normale en/of ouder wordende huid. De verpakking van deze beauty cadeaus hebben een feestelijke uitstraling.

Beauty cadeau Selvert Thermal L'esprit Dermatologique Cracker

Een cadeau wat geschikt is voor alle gelegenheden is de “Selvert Thermal Peptide Velvet Coffret”. Dit cadeau bevat producten van de Peptide lijn en is geschikt voor de ouder wordende huid. Het vermindert rimpels en herstelt de elasticiteit van de huid. Ook laat het de huid weer stralen en is daarmee perfect voor de wintermaanden.

Beauty cadeaus voor mannen

Vaak is het bedenken van een cadeau voor mannen erg lastig, je kan niet alweer een paar sokken geven met Sinterklaas of gereedschap met kerst. Een origineel idee is bijvoorbeeld een beauty cadeau voor mannen. Selvert Thermal heeft speciaal de Men’s Line ontwikkeld. Dit zijn verzorgingsproducten die zijn gemaakt gebaseerd op de behoeftes van de mannenhuid. Verras je man of vriend met een verzorgende gezichtsbalm, jonger makend serum of effectieve cleansing mousse geschikt voor alle huidtypes.