fbpx

Gezichtsverzorging als beauty cadeau

December komt er aan en dat betekent feestdagen en dus veel
cadeaus! Maar wat als je “alles” al hebt en niet iets onzinnigs wilt vragen? De perfecte oplossing is het krijgen van een beauty cadeau. De verzorgingsproducten zullen je extra laten stralen na de drukke feestdagen in dit koude weer!

Er is tegenwoordig erg veel keuze op het gebied van beauty cadeaus. Er zijn veel gifts van verschillende merken die worden aangeboden in variërende prijsklassen. Jammer genoeg zijn de goedkope cadeaus vaak ook van mindere kwaliteit en zullen deze geen positief effect hebben op de huid. Een cadeau van Selvert Thermal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijzen. Ook zijn de producten een must-have voor de huid en zul je na 1 keer aanbrengen gelijk verschil merken. De huid zal door een beauty cadeau zachter aanvoelen en er ook jonger uitzien.

 

Beauty cadeau giftboxen

Voor de feestdagen of voor een verjaardag heeft Selvert de ideale beauty cadeaus. Speciaal voor de maand december zijn er de giftbox cadeaus . Deze verschillende giftboxes zijn ontzettend leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Verzorg uw of iemand anders huid dus optimaal gedurende de maand december met deze giftboxes.  Een ander beauty cadeau wat erg geschikt is voor de feestdagen is de Selvert Intensive night ritual gixtbox. Deze gixtbox bevat alle producten om in 2 weken de perfecte huid te krijgen.

Beauty cadeaus voor mannen

Vaak is het bedenken van een cadeau voor mannen erg lastig, je kan niet alweer een paar sokken geven met Sinterklaas of gereedschap met kerst. Een origineel idee is bijvoorbeeld een beauty cadeau voor mannen. Selvert Thermal heeft speciaal de Men’s Line ontwikkeld. Dit zijn verzorgingsproducten die zijn gemaakt gebaseerd op de behoeftes van de mannenhuid. Verras je man of vriend met een verzorgende gezichtsbalm, jonger makend serum of effectieve cleansing mousse geschikt voor alle huidtypes.