fbpx
Met onze professionele acne behandeling worden puistjes, oneffenheden, mee-eters en littekens van deze veel voorkomende aandoening behandeld. Om een optimaal resultaat te behalen, werken wij met een persoonlijk plan en producten van Selvert Thermal. Voorafgaand aan de behandeling doen we een huidanalyse, waarin we onder andere uw huidtype en ernst van de aandoening bepalen. Vervolgens stellen we samen een plan op voor vervolgbehandelingen, welke bijvoorbeeld bestaan uit reinigingsinstructies en/of huidtherapie. Om meer duidelijkheid te geven over de acne behandeling bespreken we graag uw mogelijkheden. Ook geven we u graag tips en adviezen over een huid met acne.

Wat is Acne en hoe ontstaat het?

Acne is een vervelende aandoening die ook wel eens omschreven wordt als jeugdpuistjes. Echter komt het op verschillende leeftijden voor. De huid kan erg geïrriteerd aanvoelen en typeert zich door veel oneffenheden zoals puistjes en mee-eters. Je kunt je er erg onzeker door voelen en wilt er daarom zo veel mogelijk aan doen om er vanaf te zijn. Er wordt vaak gedacht dat acne is op te lossen door het voedingspatroon te veranderen. Het eten en drinken van minder suiker en vet zouden de huid al een stuk verbeteren. Helaas is dit vaak niet zo en heeft het krijgen van acne geen eenduidige oorzaak. De meeste huiden hebben nu eenmaal extra zorg nodig. Daarnaast is een acne huid ook erg gevoelig. Niet alle gezichtsverzorgingsproducten zullen bevorderlijk zijn voor de huid omdat deze stoffen bevatten die de acne kunnen verergeren. Het is daarom belangrijk om de juiste producten te kiezen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van alle soorten gezichtsbehandelingen, zo ook acne behandelingen. Naast het geven van acne behandelingen in de salon hebben we ook diverse producten die thuis gebruikt kunnen worden. Lees verder om te zien welke tips en producten wij hebben om acne te behandelen.

Acne behandelen

Ten eerste is het belangrijk om zo min mogelijk je gezicht aan te raken, wanneer je het gezicht veel aanraakt komt er vet vrij wat zich gaat ophopen en kan resulteren in acne. Daarnaast is het belangrijk om de huid schoon te houden. Dit geldt in principe voor alle type huiden maar dit is extra belangrijk wanneer je last hebt van acne. Probeer de huid elke dag vrij te maken van onreinheden en vuil. Zo kan de huid blijven ademen en zal je minder last krijgen van ophopingen van vuil.

Gebruik een milde reiniger, het hard scrubben of boenen van de huid kan de acne alleen maar verergeren. Een goede reiniger is onze Acne Prone Skin Cleansing Solution, deze is speciaal ontwikkelt voor huiden met acne. Ook hebben wij een verzorgende en reinigende gel die er tevens voor zorgt dat de huid niet uitdroogt, dit is de Acne Prone Skin Gel. Om acne te behandelen hebben wij ook een set met ampullen en gel die de ophopingen van talg tegen gaan. Gebruik ons Acne Prone Skin Program regelmatig om acne tegen te gaan.

Vragen over onze acne behandelingen of wil je liever langskomen in de salon voor persoonlijk advies? Neem een kijkje op de website van onze salon www.beautybest.nl of neem contact met ons op via

E-mail: info@selvert.nl

Telefoon: +31 (0) 10 434 6201