fbpx

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@selvert.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met de online aankoop bij Selvert.nl stuur dan het ongebruikte deel van het product terug, waarna wij graag het volledige aankoopbedrag teruggeven of inruilen voor een ander product.

Retourinstructies

Indien u een artikel wilt retourneren of omwisselen dat u heeft gekocht via Selvert.nl zal u het ongebruikte product terug moeten sturen:

 • Verpak de producten
  Pak de items zorgvuldig in, dit mag in de originele doos. Voeg vervolgens de (kopie van) de ingevulde factuur bij en verzegel de doos.
 • Label het pakket.
  Verwijder de originele etiketten & plak het retouradres op de doos. Voorkom dat het pakket naar uzelf wordt gestuurd en verwijder daarom alle originele stickers. Stuur het pakket vervolgens naar:

  Selvert.nl
  Burgemeester de Bordesplein 12
  3135 HE Vlaardingen

 • Verstuur het pakket
  Breng het pakket naar een bezorglocatie bij u in de buurt. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Terugbetaling

Eenmaal ontvangen worden geretourneerde pakketten verwerkt binnen 7-10 werkdagen. De tijd die nodig is om een tegoed op uw account bij te schrijven kan variëren en wordt bepaald door de bankinstelling. Neem contact op met de bank voor details.