fbpx

Groothandel Selvert

Wij zijn de officiële Selvert Thermal groothandel van Nederland. Alleen bij ons kunt u de producten inkopen en gebruik maken van de service en trainingen die wij bieden!

Bent u bezig met het opstarten of uitbreiden van uw eigen beautysalon en bent u op zoek naar een kwalitatief huidverzorgingsmerk? Wij zijn een schoonheidssalon producten groothandel. Laat u verrassen door de luxe huidverzorgingsproducten van Selvert Thermal.

Al meer dan 25 jaar zijn wij de officiële importeur van Selvert Thermal Nederland. Dit Spaanse huidverzorgingsmerk werkt samen met laboratoria uit Zwitserland om zo de meest luxe en kwalitatieve verzorging te ontwikkelen. Het gebruik van natuurlijke ingrediënten, kennis en ervaring maken de producten zeer effectief. De producten hebben een snelwerkend positief effect op de huid. Al na de eerste behandeling of gebruik van een product merkt u het verschil. Bent u op zoek naar een salon groothandel? Dan bent u natuurlijk welkom om dit in onze salon uit te testen. Ook kunt u kijken welke productlijnen het beste bij uw salon passen!

Aanbod

Selvert Thermal wordt vanwege de uitstekende kwaliteit wereldwijd in salons gebruikt en verkocht. De producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole die zorgen voor een kwalitatief hoge standaard van alle producten. Selvert is contant bezig met onderzoek en is daarom erg innovatief. De bestaande producten worden ook steeds verbeterd waardoor ook de klantervaring steeds beter zal worden.

De producten hebben een luxe verpakking en een professionele uitstraling. Producten kunnen worden ingekocht en worden doorverkocht aan klanten van de salon. Ook kunnen de producten worden ingekocht die nodig zijn om de behandelingen uit te voeren.

Selvert biedt 19 lijnen die elk een andere functie hebben. De lijnen zijn gespecialiseerd op verschillende huidtypen en de behoeftes van de huid. Selvert heeft producten voor de droge, vermoeide, verouderde, vette, gevoelige, onzuivere en normale huid. Ook is er een lijn speciaal ontwikkeld voor mannen.

Productlijnen

Peptide – Deze lijn gaat de strijd aan met het ouder worden van de huid. Het heeft een liftende werking, vermindert rimpels en herstelt de natuurlijke elasticiteit van de huid.

Goudlijnen 24k en 18k – Deze lijnen zijn de meest luxe van allemaal. De producten bevatten 24 karaats of 18 karaats goud, diamantpoeder en meer schitterende ingrediënten.

Cell Vitale – Deze lijn biedt 3 varianten, anti-age, hydratant en purifant. Geschikt voor de oudere huid, droge huid en vette huid. Ook zijn er speciale peel-off maskers beschikbaar.

Hyaluronique ligne – Deze lijn is geschikt voor de meest aangetaste en oude huid. Huidveroudering en vochtverlies wordt tegengegaan.

Vitamin C – Deze lijn is rijk aan antioxidanten zoals pure vitamine C die de huid herstellen en beschermen tegen vrije radicalen.

Aquafresh – Deze lijn is hydraterend en herstel de natuurlijke vochtbalans van de huid.

Regeneration absolue – Deze lijn bevat slakkenextract wat de huid herstelt door de cel vernieuwing te activeren.

L’Esprit Dermatologique – Deze lijn bestaat uit een dermatologisch geteste behandeling die de oneffenheden van de huid bestrijdt.

Retinol – Deze lijn bevat vitamine A en werkt zeer effectief bij een ouder wordende huid.

Corporelle – Deze lijn is speciaal gemaakt voor het lichaam, het voedt de huid en laat deze stralen.

Daily Beauty Care – Deze lijn is special gemaakt voor de gevoelige huid en bevat alle basis producten van huidverzorging.

Men’s line – Deze lijn speciaal ontwikkeld voor mannen geeft maximaal comfort.

Protector Barrier – Deze lijn is de zonnebrandlijn van Selvert en combineert bescherming van de huid met verzorging van de huid.

Productverkoop

Wij zijn een schoonheidssalon producten groothandel waarbij alle producten die worden weergegeven op de website voor een lagere inkoopprijs kunnen worden besteld bij Selvert. Deze producten zijn bestemd voor consumenten en moeten daarom weer worden doorverkocht voor dezelfde verkoopprijs als op deze website.

Natuurlijk kunnen er bij ons als salon groothandel ook producten voor salonbehandelingen worden ingekocht. Wij geven graag advies over welke producten het beste zijn voor u en informatie over hoe de behandelingen worden uitgevoerd.

Neem voor meer informatie contact met ons op via

E-mail: info@selvert.nl

Telefoon: +31 (0) 10 434 6201

Of vul het contactformulier onder aan de pagina in!

Mogelijkheden

De mogelijkheden om samen te werken met onze groothandel zijn oneindig. Wij willen het voor de geïnteresseerde salons zo makkelijk mogelijk maken om met ons samen te werken. Zo kunnen de producten op de manier worden ingekocht wat voor u het makkelijkst is. De producten kunnen worden ingekocht per lijn maar voor de kleinere beginnende salons ook gewoon per product.

Mocht u eerst willen ondervinden hoe de producten zijn dan kunt u vrijblijvend bij ons langskomen in de salon om de producten te testen. Wij kunnen u een behandeling geven zodat u zelf de positieve effecten van de producten voelt.

Ook hebben wij vaak aantrekkelijke deals voor de klanten. Deze aanbiedingen zou u dan weer door kunnen voeren aan uw klanten. Er zijn meerde keren per jaar speciale productdeals en met de feestdagen ook nog speciale giftboxen.

Trainingen

Mocht u geïnteresseerd zijn in het verkopen van Selvert producten en uitvoeren van behandelingen dan kunt u bij ons speciale cursussen en trainingen volgen. Met deze trainingen zult u de behandelingen perfect uit kunnen voeren en krijgt u ook extra informatie over de producten. Wanneer er een nieuwe productlijn wordt gelanceerd of een bestaande lijn wordt aangepast zult u een nieuwe extra training krijgen. Wanneer u met de desbetreffende lijn werkt raden wij aan om de trainingen te volgen, dit zodat u uw klant de beste ervaring kan geven.

Daarnaast bieden wij ook nog extra trainingen die naast de behandelingen u kunnen helpen met het hebben van een schoonheidssalon. Afgelopen jaar zijn wij met de salons die Selvert behandelingen geven naar Barcelona afgereisd. Hier zit het hoofdkantoor van Selvert Thermal en tevens ook de fabriek. Ook hebben wij een cursist van buitenaf een online marketing presentatie laten doen om meer inzicht te krijgen in het runnen van een bedrijf online.

Service

Wij van Selvert streven er naar om de beste service mogelijk te bieden. Daarom willen wij zo veel mogelijk bereikbaar zijn en is het contact ook persoonlijk. Wij werken op dit moment met veel plezier samen met veel salons in Nederland. Wilt u uw salon hier ook bij aansluiten? Neem contact met ons op via

E-mail: info@selvert.nl

Telefoon: +31 (0) 10 434 6201

Contactformulier