fbpx

Verzending

Alle bestellingen op Selvert.nl worden verwerkt en verzonden op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag (met uitzondering van feestdagen). Bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag worden op de daaropvolgende week vanaf maandag verwerkt.

Elke leveringstijd is een schatting. Wij doen ons uiterste best om de meest accurate leveringsduur in het schatten en u daarover te informeren. Bestellingen kunnen in een of meerdere delen worden geleverd.

Selvert.nl is niet aansprakelijk voor vertraagde levering door een derde partij. Bepaalde artikelen en bestellingen vereisen een handtekening bij aflevering. Als u bij aflevering niet aanwezig bent, wordt een nummer of voucher achtergelaten voor een alternatieve leveringsmethode. Om ervoor te kunnen zorgen dat uw bestelling veilig en in de juiste staat wordt afgeleverd, kan de leverancier uw bestelling niet afleveren in uw afwezigheid.

Wij nemen alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om te zorgen dat op het vermelde adres wordt geleverd. We zijn echter niet aansprakelijk voor niet of onjuist leveren vanwege onjuist ingevoerde informatie.

Het is helaas niet mogelijk om iets te verzenden of leveren buiten Nederland.