fbpx

Selvert

De oneindige zoektocht naar de hoogste kwaliteit producten…

Onze schoonheidsfilosofie zorgt ervoor dat we u de beste producten kunnen leveren die zijn aangepast aan uw specifieke behoefte levensstijl en wensen. Selvert heeft uitgebreide behandelingslijnen, zowel in traditionele als state-of-the-art cosmetica. 

Onderzoek en innovatie

De filosofie van Selvert Thermal is gebaseerd op de eindeloze zoektocht naar de hoogste kwaliteit producten en de laatste technologische vorderingen. Hierdoor heeft het merk een imago opgebouwd waartoe stabiliteit en vertrouwen toebehoren.

De strengste kwaliteitscontrole in ieder product zijn dé standaard tijdens de ontwikkeling en vervaardiging van producten. Onmiskenbare kwaliteit komt dan ook voort uit de constante zoektocht naar de meest geavanceerde ingrediënten die er op de markt te krijgen zijn omdat we onze cliënten een onmiskenbare kwaliteit willen bieden.

De innovatieve producten zijn het resultaat van de jarenlange zoektocht naar oneindige schoonheid voor beauty lovers.

Geschiedenis

Selvert is opgericht in de stad Barcelona, Spanje, in 1963. Binnen een groep van bedrijven dat gespecialiseerd is op het gebied van cosmetisch onderzoek en klinische diagnoses werd Selvert in 1975 opgericht.  

In 1996 werd de overeenkomst met de Zwitserse LDD groep ondertekend om een nieuwe lijn van cosmetische producten te ontwikkelen. Daarnaast werden de Zwitserse kwaliteitsnormen geïmplementeerd in het fabricageproces. Het resultaat van deze overeenkomst uitte zich in 1998 door het vernieuwen van het productiebedrijf van de Selvert producten in Barcelona.

Deze werd op het punt gebracht zodat het kon voldoen aan de hoogste norm- en kwaliteitseisen door te produceren volgens de GMP rules (Good Manufacturing Practices). Voorheen werden deze GMP rules enkel toegepast in de farmaceutische wereld.

Dankzij de excellente en hoogstaande kwaliteit, wordt Selvert verkocht in de meeste Europese landen, de USA, Centraal Amerika, Zuid Amerika, het Midden Oosten, Noord Afrika en Azië.