fbpx

Anti aging is een term die steeds meer aandacht krijgt in de cosmetische industrie en onder consumenten. Het gaat hierbij om het tegengaan van de effecten van veroudering op de huid, zoals rimpels, fijne lijntjes en een doffe teint. Selvert Thermal is een merk dat gespecialiseerd is in anti aging producten en biedt verschillende producten aan die kunnen helpen bij het verminderen van deze tekenen van veroudering.

 

Anti aging producten Selvert

Een van de producten die Selvert Thermal aanbiedt voor anti aging is onze populaire NF crème. Deze crème is geformuleerd met een combinatie van actieve ingrediënten zoals Germ oil en placental protein die helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast bevat deze crème ook antioxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en UV-straling.

Een ander product van Selvert Thermal is Cell Vitale Anti-age Eye cream. Deze oogcrème is speciaal ontwikkeld om tekenen van veroudering rondom de ogen te verminderen, zoals kraaienpootjes en wallen. De crème bevat onder andere cafeïne en peptiden die helpen bij het verstevigen van de huid en het verminderen van donkere kringen.

Tot slot biedt Selvert Thermal ook de Golden Mask 18K aan. Dit masker is geformuleerd met gouddeeltjes en hyaluronzuur die de huid hydrateren en een stralende teint geven. Het masker bevat ook antioxidanten die helpen bij het beschermen van de huid tegen vrije radicalen.

NF crème

De NF crème is een van de beste dagcrèmes door de voedende anti-aging crème voor de droge, schilferende en vochtarme huid. De textuur van deze dagcrème en nachtcrème is een romige dikke substantie.

Om de NF crème zo goed mogelijk aan te brengen kunt u de dagcrème tussen de vingertoppen opwarmen en daarna aanbrengen op uw gezicht en hals. Deze nachtcrème is ook zeer geschikt voor de koude wintermaanden en zorgt ervoor dat de huid voldoende voeding heeft en soepel blijft.

Wat doet anti aging?

Al met al biedt Selvert Thermal verschillende producten aan die kunnen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering op de huid. Door deze producten te combineren en regelmatig te gebruiken, kun je je huid helpen om er jonger en stralender uit te zien. Het is wel belangrijk om te onthouden dat anti aging producten niet in staat zijn om het verouderingsproces helemaal stop te zetten, maar wel kunnen helpen om de tekenen van veroudering te verminderen.