fbpx

Selvert’s sun care productlijn omvat zonnebrandcrèmes en lotions. Deze producten zijn gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en geformuleerd om de huid te beschermen tegen zowel UVA- als UVB-straling. Selvert’s zonnebrandcrèmes zijn verkrijgbaar in verschillende SPF-niveaus, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw huid past.

Waarom Sun care belangrijk is

Als het gaat om huidverzorging is sun care, oftewel het beschermen van je huid tegen de zon, een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om de gezondheid en jeugdigheid van je huid te behouden. Selvert biedt een uitgebreid assortiment sun care producten die zijn ontworpen om je huid te beschermen tegen de schadelijke effecten van UV-straling en tegelijkertijd te zorgen voor hydratatie en voeding van de huid.

Sun Care Gel-Cream Body SPF50

De Sun Care Gel-Cream Body SPF50 is een van de beste body gel-creams voor het beschermen van de huid tegen de zon. De textuur van deze cream is een romige dikke substantie.

Deze waterbestendige body gel-creeam is zijdezacht en bied een uitstekende bescherming tegen UV stralingen.

Sun care van Selvert

Selvert’s lotions zijn een geweldige manier om je huid te kalmeren en te hydrateren na blootstelling aan de zon. Deze lotions bevatten verkoelende en verzachtende ingrediënten, evenals voedende en hydraterende ingrediënten. Ze helpen om de huid te herstellen en te voorkomen dat deze uitdroogt en geïrriteerd raakt.

Selvert’s Gekleurde creme zijn een geweldige manier om een mooie, natuurlijke gloed aan je huid te geven zonder dat je jezelf hoeft bloot te stellen aan schadelijke UV-straling. Deze gekleurde creme is eenvoudig aan te brengen en geven een gelijkmatige, streep loze kleur die geleidelijk vervaagt naarmate de huid vernieuwt. De formules zijn ook verrijkt met hydraterende en voedende ingrediënten om de huid gezond en gehydrateerd te houden.

Voor de extreem gevoelige huid heeft Selvert speciale zonbeschermingsproducten ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen om deze kwetsbare zone te beschermen. Deze producten zijn vrij van parfum en bevatten ingrediënten om de huid te kalmeren en te verzachten.

Bescherming met sun care

Al met al biedt Selvert’s sun care lijn een uitstekende selectie van producten die je kunnen helpen om je huid te beschermen en te voeden, terwijl je van de zon geniet. Of je nu op zoek bent naar een zonnebrandcrème met een hoog SPF-niveau, een  lotion om je huid te kalmeren na een lange dag in de zon, of een zonnebrand crème die je een mooie kleur geeft zonder schadelijke straling, Selvert heeft een product dat bij jou past. Dus bescherm je huid deze zomer en kies voor Selvert sun care producten.